Какво да готвим през цялата работна седмица

вход през zajenata.bg
174157

Петък Бърз бекон с вино

500 г бекон
200 мл (1 ч.ч.) червено вино
3-4 скилидки чесън
сок от 1/2 лимон
смлян черен пипер
Приготвяне:

• Беконът се нарязва на парчета.
• Поръсва се с черния пипер и се запържва с малко мазнина до омекване.
• Добавя се виното и се бърка, докато то изври.
• Слагат се пресованият чесън и сокът от лимона, малко сол (ако е необходимо, защото беконът е солен).
• Всичко се разбърква и ястието се сваля от котлона.  

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
Бърза кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft