27 Септември 2012
188412
Пържоли в гювечета
Тракийски гювеч
Телешко с гъби и вино в гювеч
Гювеч от зеленчуци
Гювеч с няколко вида месо
Вкусен гювеч с кюфтенца
Гъби в гювече
Манастирски гювеч
Пиле в гювече
Славянски гювеч
Гъби в гювече
Продукти:
200 г гъби (печурки, манатарки)
100 мл сметана за готвене
3-4 парчета топено сирене и/или пушено, може да се добави и краве
20-30 г кашкавал
сол
Приготвяне:
Измиват се много добре гъбите и се оставят да поизсъхнат върху хартия или кърпа. В едно гювече се слага 1/2 от сметаната, отгоре се слагат половината от нарязаните на едро гъби и се посоляват. След това се слага сиренето, останалите гъби и отново се посолява. Залива се с останалата сметана и най-отгоре се поръсва настърганият кашкавал. Пече се около 15 минути на 200 С в предварително загрята фурна.
Гъбите могат да се заменят и с броколи, пушено пилешко и други.
Рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари