Ястия с гювеч

вход през zajenata.bg
188406

Пиле в гювече

Продукти:
1/2 бр. сварено и обезкостено пиле
500 г картофи
4 глави лук
4 бр. моркови
2 бр. чушки
100 г маслини без костилки
3 бр. домати
6 бр. яйца
олио
сол
черен пипер

Приготвяне:
Картофите се сваряват и нарязват на кубчета. Лукът се нарязва на едро и се задушава с нарязаните на шайби моркови. Доматът се настъргва, чушките се нарязват на ивички, а маслините - на кръгчета. Зеленчуците се смесват заедно с нарязаното месо, солта и черния пипер. Разпределя се в намаслените гювечета, като отгоре се прави лека вдлъбнатина и там се чуква по едно яйце. Захлупва се и се пече докато яйцето се втвърди.

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10
Рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft