27 Септември 2012
188406
Пържоли в гювечета
Тракийски гювеч
Телешко с гъби и вино в гювеч
Гювеч от зеленчуци
Гювеч с няколко вида месо
Вкусен гювеч с кюфтенца
Гъби в гювече
Манастирски гювеч
Пиле в гювече
Славянски гювеч
Пиле в гювече
Продукти:
1/2 бр. сварено и обезкостено пиле
500 г картофи
4 глави лук
4 бр. моркови
2 бр. чушки
100 г маслини без костилки
3 бр. домати
6 бр. яйца
олио
сол
черен пипер
Приготвяне:
Картофите се сваряват и нарязват на кубчета. Лукът се нарязва на едро и се задушава с нарязаните на шайби моркови. Доматът се настъргва, чушките се нарязват на ивички, а маслините - на кръгчета. Зеленчуците се смесват заедно с нарязаното месо, солта и черния пипер. Разпределя се в намаслените гювечета, като отгоре се прави лека вдлъбнатина и там се чуква по едно яйце. Захлупва се и се пече докато яйцето се втвърди.
Рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари