27 Септември 2012
188406
Пържоли в гювечета
Тракийски гювеч
Телешко с гъби и вино в гювеч
Гювеч от зеленчуци
Гювеч с няколко вида месо
Вкусен гювеч с кюфтенца
Гъби в гювече
Манастирски гювеч
Пиле в гювече
Славянски гювеч
Пържоли в гювечета
Продукти:
4 бр. свински пържоли
4 с.л. олио
4 бр. картофи
100 г гъби
4 с.л. нарязани домати
сол, чубрица, черен пипер
4 резена сирене
4 бр. яйца
За маринатата:
3-4 с.л. зехтин
2 с.л. соев сос
1 с.л. горчица
щипка подправка за месо
1-2 скилидки чесън
Приготвяне:
Месото се залива с маринатата и престоява в хладилника 2 часа. Гъбите, нарязаните на дребно картофи и месото се запържват в олиото поотделно. Нареждат се в намаслени гювечета: месото, картофите, доматите и гъбите. Овкусяват се и се сипва малко вода. Пече се до омекване на продуктите, като 10 минути преди да се изключи фурната, се слага сиренето, а преди гювечетата да се извадят, се чуква по едно яйце. Пече се, докато се стегне жълтъкът.
Рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари