Ястия с гювеч

вход през zajenata.bg
188406

Пържоли в гювечета


Продукти:
4 бр. свински пържоли
4 с.л. олио
4 бр. картофи
100 г гъби
4 с.л. нарязани домати
сол, чубрица, черен пипер
4 резена сирене
4 бр. яйца
За маринатата:
3-4 с.л. зехтин
2 с.л. соев сос
1 с.л. горчица
щипка подправка за месо
1-2 скилидки чесън


Приготвяне:
Месото се залива с маринатата и престоява в хладилника 2 часа. Гъбите, нарязаните на дребно картофи и месото се запържват в олиото поотделно. Нареждат се в намаслени гювечета: месото, картофите, доматите и гъбите. Овкусяват се и се сипва малко вода. Пече се до омекване на продуктите, като 10 минути преди да се изключи фурната, се слага сиренето, а преди гювечетата да се извадят, се чуква по едно яйце. Пече се, докато се стегне жълтъкът.

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10
Рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft