27 Септември 2012
188428
Пържоли в гювечета
Тракийски гювеч
Телешко с гъби и вино в гювеч
Гювеч от зеленчуци
Гювеч с няколко вида месо
Вкусен гювеч с кюфтенца
Гъби в гювече
Манастирски гювеч
Пиле в гювече
Славянски гювеч
Гювеч от зеленчуци
Продукти:
2 бр. патладжани
5 бр. картофи
1 шепа зелен фасул
5 бр. домати
4 глави лук
6-7 бр. зелени чушки
1 шепа бамя
1 ч.л. червен пипер
магданоз
сол
3 ч.л. олио
Приготвяне:
Ситно нарязаният лук се задушава в олиото и малко вода в гювеч до омекване в средно силна фурна. Прибавят се чушките, доматите, зеления фасул и патладжаните, нарязани на дребно, бамята, почистена от дръжките, червеният пипер, сол и малко топла вода. Когато зеленчуците омекнат, прибавят се картофите, обелени и нарязани на кръгчета, и малко топла вода. Гювечът се пече, докато остане с малко сос. Малко преди изваждането му се поръсва със ситно нарязан магданоз.
Рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари