Ястия с гювеч

вход през zajenata.bg
188406

Гъби в гювече

Продукти:
200 г гъби (печурки, манатарки)
100 мл сметана за готвене
3-4 парчета топено сирене и/или пушено, може да се добави и краве
20-30 г кашкавал
сол


 Приготвяне:
Измиват се много добре гъбите и се оставят да поизсъхнат върху хартия или кърпа. В едно гювече се слага 1/2 от сметаната, отгоре се слагат половината от нарязаните на едро гъби и се посоляват. След това се слага сиренето, останалите гъби и отново се посолява. Залива се с останалата сметана и най-отгоре се поръсва настърганият кашкавал. Пече се около 15 минути на 200 С в предварително загрята фурна.

Гъбите могат да се заменят и с броколи, пушено пилешко и други.

1 2 3 4 5 6
7
8 9 10
Рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft