Бързи ястия с кренвирши

вход през zajenata.bg
340966

Гювече с кренвирши

1-2 шепи зелен фасул,0.750-1кг. лук,2бр. кренвирша,4бр. яйца,30гр. масло,1 чл. чубрица,сол,червен пипер на вкус
фасулът се нарязва и се сварява за около 15-20мин. Лукът се нарязва на дебели полумесеци. Запържва се за 10-15мин. на тих огън в предварително загретите масло и олио като от време на време се разбърква. Добавят се нарязаните на малки кубчета кренвирши чубрицата солта задушеният фасул. Разбърква се и се задушава още 2-3мин. на тих огън. Готовата смес се разпределя в гювечетата във всяко се оформя кладенче в което се счуква по едно яйце Поръсва се с червен пипер. Пече се при температура 180-200градуса докато яйцето се забули. Може да се поднесе с люта чушка или поръсено с кашкавал

1 2 3 4 5 6 7
8
9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft