11 Май 2012
340958
Кренвирши в масло
Кренвирши с кашкавал
Загънати кренвирши в тесто
Запечени кренвирши с кашкавал
Запечени кренвирши със сирене
Кюфтета от кренвирши и картофи
Гювече с кренвирши в микровълнова
Гювече с кренвирши
Кренвирши с топено сирене
Кренвирши с гъби
Запечени кренвирши с кашкавал
6-7 кренвирша, 1/2 пакетче краве масло, 100 г кашкавал, 3-4 яйца, 3-4 скилидки чесън, 1/2 лъжичка вегета, по 1 щипка черен и червен пипер.
Нарежете кренвиршите по на 4-5 парчета с еднаква дължина. Наредете ги изправени в огнеупорна тенджерка, покрийте с нарязаното на филийки масло. Поръсете с подправките, ситно нарязания чесън и настъргания кашкавал. Залейте с разбитите (с миксер) яйца. Запечете в гореща фурна. Поднесете предястието топло.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари