Бързи ястия с кренвирши

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Запечени кренвирши с кашкавал
340958

Запечени кренвирши с кашкавал

6-7 кренвирша, 1/2 пакетче краве масло, 100 г кашкавал, 3-4 яйца, 3-4 скилидки чесън, 1/2 лъжичка вегета, по 1 щипка черен и червен пипер.

Нарежете кренвиршите по на 4-5 парчета с еднаква дължина. Наредете ги изправени в огнеупорна тенджерка, покрийте с нарязаното на филийки масло. Поръсете с подправките, ситно нарязания чесън и настъргания кашкавал. Залейте с разбитите (с миксер) яйца. Запечете в гореща фурна. Поднесете предястието топло.

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft