11 Май 2012
340958
Кренвирши в масло
Кренвирши с кашкавал
Загънати кренвирши в тесто
Запечени кренвирши с кашкавал
Запечени кренвирши със сирене
Кюфтета от кренвирши и картофи
Гювече с кренвирши в микровълнова
Гювече с кренвирши
Кренвирши с топено сирене
Кренвирши с гъби
Кренвирши с гъби
4 кренвирша
40 гр. брашно
100 гр. стерилизирани гъби
20 гр. соев сос
80 гр. кашкавал
Начин на приготвяне:
Нарязваме кренвиршите на колелца. Посипваме ги с брашно колкото поемат. Запържваме ги в тиган до златисто. Слагаме гъбите и 100 мл. вода. Слагаме соевия сос и бъркаме докато се сгъсти така, че да прави пътечка като се пробва по дъното на тигана. Сипваме в порционна чиния и поръсваме с кашкавала. Невероятно бързо и вкусно.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари