11 Май 2012
340958
Кренвирши в масло
Кренвирши с кашкавал
Загънати кренвирши в тесто
Запечени кренвирши с кашкавал
Запечени кренвирши със сирене
Кюфтета от кренвирши и картофи
Гювече с кренвирши в микровълнова
Гювече с кренвирши
Кренвирши с топено сирене
Кренвирши с гъби
Гювече с кренвирши в микровълнова
6 бр. картофи
3 бр. домати от буркан
3 бр. кренвирши
1 глава лук
100 г сирене
100 г топено сирене
1 с.л. червен пипер, чубрица, кимион, черен пипер
2 бр. яйца
маргарин за намазване
Картофите се нарязват на кубчета, кренвиршите на колелца, лукът на полумесеци. Поставят се в намазана с маргарин йенска тенджера. Прибавят се и другите продукти като сиренето се натрошава, а топеното сирене се нарязва на тънки кръгчета. Прибавят се подправките и всичко се обърква, налива се около 100 мл вода и се слага в микровълнова фурна за 25 минути. След като е готово ястието се залива с разбитите яйца и са връща в микровълновата за още 2 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари