Бързи ястия с кренвирши

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Гювече с кренвирши в микровълнова
340958

Гювече с кренвирши в микровълнова

6 бр. картофи
3 бр. домати от буркан
3 бр. кренвирши
1 глава лук
100 г сирене
100 г топено сирене
1 с.л. червен пипер, чубрица, кимион, черен пипер
2 бр. яйца
маргарин за намазване

Картофите се нарязват на кубчета, кренвиршите на колелца, лукът на полумесеци. Поставят се в намазана с маргарин йенска тенджера. Прибавят се и другите продукти като сиренето се натрошава, а топеното сирене се нарязва на тънки кръгчета. Прибавят се подправките и всичко се обърква, налива се около 100 мл вода и се слага в микровълнова фурна за 25 минути. След като е готово ястието се залива с разбитите яйца и са връща в микровълновата за още 2 минути.

1 2 3 4 5 6
7
8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft