11 Май 2012
340958
Кренвирши в масло
Кренвирши с кашкавал
Загънати кренвирши в тесто
Запечени кренвирши с кашкавал
Запечени кренвирши със сирене
Кюфтета от кренвирши и картофи
Гювече с кренвирши в микровълнова
Гювече с кренвирши
Кренвирши с топено сирене
Кренвирши с гъби
Кренвирши с кашкавал
2-3 кренвирша
50 г кашкавал.
Кренвиршите се обелват, с остър нож се прави разрез по дължината им и се пълнят с продълговати парчета кашкавал. Нареждат се в намазана с олио тавичка и се пекат в грил, докато се зачервят. Поднасят се топли със салата от домати или с туршия.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари