11 Май 2012
340958
Кренвирши в масло
Кренвирши с кашкавал
Загънати кренвирши в тесто
Запечени кренвирши с кашкавал
Запечени кренвирши със сирене
Кюфтета от кренвирши и картофи
Гювече с кренвирши в микровълнова
Гювече с кренвирши
Кренвирши с топено сирене
Кренвирши с гъби
Гювече с кренвирши
1-2 шепи зелен фасул,0.750-1кг. лук,2бр. кренвирша,4бр. яйца,30гр. масло,1 чл. чубрица,сол,червен пипер на вкус
фасулът се нарязва и се сварява за около 15-20мин. Лукът се нарязва на дебели полумесеци. Запържва се за 10-15мин. на тих огън в предварително загретите масло и олио като от време на време се разбърква. Добавят се нарязаните на малки кубчета кренвирши чубрицата солта задушеният фасул. Разбърква се и се задушава още 2-3мин. на тих огън. Готовата смес се разпределя в гювечетата във всяко се оформя кладенче в което се счуква по едно яйце Поръсва се с червен пипер. Пече се при температура 180-200градуса докато яйцето се забули. Може да се поднесе с люта чушка или поръсено с кашкавал
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари