Ястия с гювеч

вход през zajenata.bg
188452

Гювеч от зеленчуци


 Продукти:
2 бр. патладжани
5 бр. картофи
1 шепа зелен фасул
5 бр. домати
4 глави лук
6-7 бр. зелени чушки
1 шепа бамя
1 ч.л. червен пипер
магданоз
сол
3 ч.л. олио


 Приготвяне:
Ситно нарязаният лук се задушава в олиото и малко вода в гювеч до омекване в средно силна фурна. Прибавят се чушките, доматите, зеления фасул и патладжаните, нарязани на дребно, бамята, почистена от дръжките, червеният пипер, сол и малко топла вода. Когато зеленчуците омекнат, прибавят се картофите, обелени и нарязани на кръгчета, и малко топла вода. Гювечът се пече, докато остане с малко сос. Малко преди изваждането му се поръсва със ситно нарязан магданоз.

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
Рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft