Ястия с гювеч

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Гювеч с няколко вида месо
188433

Гювеч с няколко вида месо


Продукти:
1 кг свинско месо
1 кг пилешко филе
500 г телешко филе
300 г гъби
2-3 глави лук
3 бр. червени чушки
1 ч.ч. доматен сок
1 с.л. брашно
чубрица, черен пипер, червен пипер, дафитнов лист, сол
1 ч.ч. вино
100 мл олио


Приготвяне:
Трите вида месо се нарязват на хапки и се запържват последователно в реда: телешко, свинско, пилешко. Изсипват се в гювеча и се разбъркват с нарязаните на едро гъби, чушки и лук. Към тях се прибавят размитото в доматения сок брашно, 1 ч.ч. вода, виното и подправките. Пече се около час и половина.

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10
Рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft