Вкусен гювеч по унгарски от телешки шол
Гювеч с телешко
Кавърма от телешко
Телешко по китайски
Панирани телешки медальони
Телешко по тайландски с босилек
Телешко с портокали и соев сос
Вкусно телешко с гъби и вино
Гювеч с телешко
Гювеч с телешко
Продукти:
500 г телешко месо
5 с. л. олио или краве масло
1 глава кромид лук
1 с. л. доматено пюре
1/2 ч. л. червен пипер
джоджен
сол
1 буркан (консерва)гювеч
или замразена смес за гювеч
Приготвяне:
• Месото се нарязва на кубчета 3х3 см и се запържва в маслото, докато изчезне розовият цвят на месото.
• Прибавя се лукът, който е нарязан на филийки.
• Задушава се около 15 минути.
• Изсипва се в тавичка или пръстенов гювеч, отгоре се нарежда консервирания зеленчук, размитото доматено пюре (1 с. л. 4 с. л. вода).
• Посипва се с червен пипер и джоджен.
• Фурната се загрява на 200 С.
• Гювечът с телешко се запича за 30-45 минути.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари