6 Април 2012
383323
Омлет с гъби и шунка
Принцеси
Наденица с картофи
Картофи с чесън
Дробчета с топено сирене
Доматена супа със сирене
Дробчета с лук на микровълнова фурна
Гъбена супа със сирене
Варени картофи с млечен сос
Бирено филе
Дробчета с топено сирене
1 пакет замразени пилешки дробчета , 1 голяма глава лук , няколко парченца пушено топено сирене , 1/2 ч.чаша бяло вино , 1 дафинов лист , черен пипер , сол ,малко олио
Приготвяне:
Дробчетата се измиват добре и се объркват заедно с другите продукти в кръгла тенджера с капак от йена глас. Заливат се с вода, колкото да ги покрие.
Задушават се в микровълновата печка, като се разбъркват добре на два - три пъти.Използвайте трета степен (предпоследна) на печка от 800 W
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари