6 Април 2012
383316
Омлет с гъби и шунка
Принцеси
Наденица с картофи
Картофи с чесън
Дробчета с топено сирене
Доматена супа със сирене
Дробчета с лук на микровълнова фурна
Гъбена супа със сирене
Варени картофи с млечен сос
Бирено филе
Доматена супа със сирене
600 г домати, 1 супена лъжица брашно, 3 супени лъжици олио, 1 супена лъжица масло, 1 непълна чаена чаша сирене, 1 чаена лъжичка червен пипер, черен пипер, 2 скилидки чесън, щипка захар, сол, магданоз
Приготвяне:
Изстържете доматите на едро ренде и ги изсипете в съд за микровълнова фурна. Разбъркайте ги с брашното, размито в 3 чаени чаши топла вода, олиото, червения пипер, счукания черен пипер, счуканите с малко сол скилидки чесън и задушавайте 8 минути при 600 вата. Извадете съда, добавете натрошеното сирене, ситно нарязания магданоз и захарта и затоплете. Поднесете супата топла, украсена с малко клонче магданоз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари