6 Април 2012
383316
Омлет с гъби и шунка
Принцеси
Наденица с картофи
Картофи с чесън
Дробчета с топено сирене
Доматена супа със сирене
Дробчета с лук на микровълнова фурна
Гъбена супа със сирене
Варени картофи с млечен сос
Бирено филе
Картофи с чесън
5 - 6 големи картофа , 1/2 ч.чаша вода , 2 с.л.олио , чесън на прах , парченца топено сирене , малко пикантина
Приготвяне:
Картофите се обелват и се нарязват на едро в тенджера йена глас. Поръсват се с чесъна и пикантината, на вкус. Картофите се покриват с вода. Добавя се олиото. Разбъркват се няколко пъти, докато се пекат. Малко преди да се извади ястието, отгоре се подреждат парченца топено сирене и се пече, докато то се разтопи.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари