Бързи ястия с кренвирши

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Загънати кренвирши в тесто
340970

Загънати кренвирши в тесто

300 г кренвирши, 250 г картофи, 2 яйца, 3 супени лъжици брашно, 1 кафена чашка растително масло, 1 чаена чаша майонеза, 3 стерилизирани краставички, сол и черен пипер на вкус.

 Картофите се сваряват и се обелват, прекарват се през преса и се омесват с брашното, едното цяло яйце и малко сол. Тестото се разточва на кора, в която се загъват поотделно кренвиршите. Намазват се с разбития белтък от второто яйце, поставят се в тавичка със сгорещената мазнина и се пекат. Готовото предястие се поднася с майонеза, в която са прибавени дребно нарязаните краставички, черен пипер и сол на вкус.

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft