11 Май 2012
340970
Кренвирши в масло
Кренвирши с кашкавал
Загънати кренвирши в тесто
Запечени кренвирши с кашкавал
Запечени кренвирши със сирене
Кюфтета от кренвирши и картофи
Гювече с кренвирши в микровълнова
Гювече с кренвирши
Кренвирши с топено сирене
Кренвирши с гъби
Загънати кренвирши в тесто
300 г кренвирши, 250 г картофи, 2 яйца, 3 супени лъжици брашно, 1 кафена чашка растително масло, 1 чаена чаша майонеза, 3 стерилизирани краставички, сол и черен пипер на вкус.
Картофите се сваряват и се обелват, прекарват се през преса и се омесват с брашното, едното цяло яйце и малко сол. Тестото се разточва на кора, в която се загъват поотделно кренвиршите. Намазват се с разбития белтък от второто яйце, поставят се в тавичка със сгорещената мазнина и се пекат. Готовото предястие се поднася с майонеза, в която са прибавени дребно нарязаните краставички, черен пипер и сол на вкус.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари