Вкусни ястия с картофи

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Задушени пресни картофки и зеленчуци
486817

Задушени пресни картофки и зеленчуци

Продукти:
400 г пресни картофи
2 бр. чушка
1 бр. малка тиквичка
1 бр. малък домат
1 глава лук
1 бр. морков
3-4 с.л. гъбена крем-супа на прах
1 стрък пресен чесън
сол, копър


Приготвяне:
Пресните картофи се измиват и се нарязват на кръгчета с дебелина 1.5 см. Всички останали зеленчуци се нарязват на едро. В тенджера се загряват 3-4 с.л. олио и 1/3 ч.ч. вода, посолява се. Последователно се прибавят лука, морковите, чушката, тиквичката и картофите. Задушава се на тих огън до готовност, като се долива вода. След това се прибавя домата. След 10 минути се прибавя нарязаният на ситно чесън. Гъбената супа се разтваря с малко вода и се излива в ястието. Готовото ястие се поръсва с копър.

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft