15 Юни 2012
486786
Задушени пресни картофки и зеленчуци
Картофи на фурна с тиквички
Огретен от картофи
Яхния с пресни картофи
Грах с картофи
Печени картофи а ла Жак Пепен
Пикантни картофи с бира
Картофи на фурна с гъби и топено сирене
Картофи на фурна със сметана
Картофени кюфтета със сиренце
Вкусни картофки по Панагюрски
Задушени пресни картофки и зеленчуци
Продукти:
400 г пресни картофи
2 бр. чушка
1 бр. малка тиквичка
1 бр. малък домат
1 глава лук
1 бр. морков
3-4 с.л. гъбена крем-супа на прах
1 стрък пресен чесън
сол, копър
Приготвяне:
Пресните картофи се измиват и се нарязват на кръгчета с дебелина 1.5 см. Всички останали зеленчуци се нарязват на едро. В тенджера се загряват 3-4 с.л. олио и 1/3 ч.ч. вода, посолява се. Последователно се прибавят лука, морковите, чушката, тиквичката и картофите. Задушава се на тих огън до готовност, като се долива вода. След това се прибавя домата. След 10 минути се прибавя нарязаният на ситно чесън. Гъбената супа се разтваря с малко вода и се излива в ястието. Готовото ястие се поръсва с копър.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари