15 Юни 2012
486786
Задушени пресни картофки и зеленчуци
Картофи на фурна с тиквички
Огретен от картофи
Яхния с пресни картофи
Грах с картофи
Печени картофи а ла Жак Пепен
Пикантни картофи с бира
Картофи на фурна с гъби и топено сирене
Картофи на фурна със сметана
Картофени кюфтета със сиренце
Вкусни картофки по Панагюрски
Огретен от картофи
Продукти:
5 бр. яйца
1 глава лук
2 бр. големи картофи
200 мл прясно мляко
50 г кашкавал
олио
сол
Приготвяне:
Картофите се режат на финни филийки и се пържат заедно с лука до омекване и след изваждане се изцеждат от олиото. Яйцата се разбиват, прибавят се сол, настъргания кашкавал и млякото. Към разбитата смес се прибавят изцедените изпържени карофи и лук. Намазва се с олио тавичка и се изипва цялата смес. Пече се в предварително загрята фурна на 180 С за 15-20 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари