15 Юни 2012
486807
Задушени пресни картофки и зеленчуци
Картофи на фурна с тиквички
Огретен от картофи
Яхния с пресни картофи
Грах с картофи
Печени картофи а ла Жак Пепен
Пикантни картофи с бира
Картофи на фурна с гъби и топено сирене
Картофи на фурна със сметана
Картофени кюфтета със сиренце
Вкусни картофки по Панагюрски
Вкусни картофки по Панагюрски
Продукти
1 кг картофи
300 г кисело мляко
100 г масло
3-4 скилидки чесън
червен пипер, сол, черен пипер
Приготвяне:
Картофите се обелват и се сваряват в подсолена вода. Нарязват се на кубчета. Маслото се запържва с червения пипер, черен пипер и се заливат картофите. Чесъна се обелва, нарязва и се прибавя към млякото, след което се заливат картофите.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари