31 Май 2012
284571
Тиквички с млечен сос
Задушено пиле в тенджера под налягане
Шишчета с колбаси
Задушени зеленчуци
Сирене по шопски в тава
Пълнена пъстърва
Картофи плакия
Омлет с гъби
Печени чушки с яйца и сирене
Кашкавал пане
Задушено пиле в тенджера под налягане
1 пиле около 1 кг, 1/2 пакетче краве масло, 1/2 чаша бяло вино, черен пипер, стръкче розмарин, сол.
Смесете маслото със сол, счукан черен пипер и стрит розмарин. Намажете пилето със сместа отвътре и отвън. Сложете го в тенджерата под налягане. Залейете с 1/2 чаша гореща вода и виното. Затворете тенджерата и варете около 15 мин. Поднесете със задушен в масло грах, картофено пюре и салата.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари