Бързи ястия за обяд и вечеря

вход през zajenata.bg
284532

Кашкавал пане

400 г кашкавал, 3 яйца, 2 кафени чашки брашно, 3 кафени чашки растително масло, 1 чаена чаша вода, череп пипер и сол на вкус.

 Кашкавалът се почиства от кората и се нарязва на парчета с дебелина 2 см. Приготвя се пастата за панирането им, като към разбитите яйца се прибавят при непрекъснато разбиване 1/2 от брашното, размито на гладка каша с 1/2 от водата, черен пипер и малко сол. Кашкавалените парчета се потапят последователно в останалата, 1/2 от водата и брашното, а след това в пастата и се изпържват до златисто оцветяване в сгорещената мазнина.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft