Бързи ястия за обяд и вечеря

вход през zajenata.bg
284532

Пълнена пъстърва

4 пъстърви, 2-3 лъжици олио, 1 морков, парче целина, 1 връзка магданоз, черен пипер, лимонов сок, сол.

Изчистените пъстърви посолете и поръсете с лимонов сок. След 15 мин ги напълнете със смес от ситно нарязаните морков, целина и магданоз, черен пипер и сол. Забодете с клечки за зъби, залейте с олиото и печете около 30 мин. От време на време поливайте със соса от печенето. Пъстървите могат да се напълнят със смес от: 4 лъжици галета, стрък пресен розмарин и черен пипер.

1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft