31 Май 2012
284532
Тиквички с млечен сос
Задушено пиле в тенджера под налягане
Шишчета с колбаси
Задушени зеленчуци
Сирене по шопски в тава
Пълнена пъстърва
Картофи плакия
Омлет с гъби
Печени чушки с яйца и сирене
Кашкавал пане
Пълнена пъстърва
4 пъстърви, 2-3 лъжици олио, 1 морков, парче целина, 1 връзка магданоз, черен пипер, лимонов сок, сол.
Изчистените пъстърви посолете и поръсете с лимонов сок. След 15 мин ги напълнете със смес от ситно нарязаните морков, целина и магданоз, черен пипер и сол. Забодете с клечки за зъби, залейте с олиото и печете около 30 мин. От време на време поливайте със соса от печенето. Пъстървите могат да се напълнят със смес от: 4 лъжици галета, стрък пресен розмарин и черен пипер.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари