31 Май 2012
284532
Тиквички с млечен сос
Задушено пиле в тенджера под налягане
Шишчета с колбаси
Задушени зеленчуци
Сирене по шопски в тава
Пълнена пъстърва
Картофи плакия
Омлет с гъби
Печени чушки с яйца и сирене
Кашкавал пане
Задушени зеленчуци
3 лъжици олио, 1 глава лук, 1 малка главичка карфиол, 3-4 моркова, 150 г гъби, 3 домата, 3 лъжици брашно, 1 скилидка чесън, 1 лъжица вегета, 1 лъжица къри.
В тенджерата под налягане задушете ситно нарязания лук с олиото и 2 лъжици вода. Към омекналия лук прибавете първо кърито, след това брашното и като бъркате непрекъснато, налейте 3 чаши вода. Щом заври, прибавете вегетата и счукания чесън, карфиола, накъсан на розички, морковите, гъбите и доматите, нарязани на ситно. Затворете капака и варете 5 мин.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари