Бързи ястия за обяд и вечеря

вход през zajenata.bg
284532

Омлет с гъби

10 яйца, 2 кафени чашки прясно мляко, 100 г мазнина, 300 г пресни гъби, 1 кафена чашка вода, черен пипер и сол на вкус.

 Гъбите се почистват и измиват, нарязват се на дребно заедно с пън четата и се задушават в ? от мазнината и водата до омекване. Прибавят се към разбитите с млякото яйца и се разбъркват добре. От сместа се изпържват омлети (по 1 за порция) от двете страни до зачервяване в останалата мазнина, които веднага се поднасят.

1 2 3 4 5 6 7
8
9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft