11 Май 2012
340970
Кренвирши в масло
Кренвирши с кашкавал
Загънати кренвирши в тесто
Запечени кренвирши с кашкавал
Запечени кренвирши със сирене
Кюфтета от кренвирши и картофи
Гювече с кренвирши в микровълнова
Гювече с кренвирши
Кренвирши с топено сирене
Кренвирши с гъби
Запечени кренвирши със сирене
4 бр. кренвирши (400 г)
400 г сирене по избор
4 бр. яйца
50 г кашкавал
50 г масло
В тавичка се разтопява маслото. Сиренето се начупва на парченца и се поставя върху маслото. Кренвиршите се нарязват на кръгчета и се нареждат върху сиренето. Яйцата се разбиват и се изсипват върху сиренето и кренвиршите. Поръсва се с настърган кашкавал и се запича на 200 С.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари