Бързи ястия с кренвирши

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Запечени кренвирши със сирене
340970

Запечени кренвирши със сирене

4 бр. кренвирши (400 г)
400 г сирене по избор
4 бр. яйца
50 г кашкавал
50 г масло

В тавичка се разтопява маслото. Сиренето се начупва на парченца и се поставя върху маслото. Кренвиршите се нарязват на кръгчета и се нареждат върху сиренето. Яйцата се разбиват и се изсипват върху сиренето и кренвиршите. Поръсва се с настърган кашкавал и се запича на 200 С.

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft