Лесни рецепти Китайска кухня

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Зеленчуци по императорски
330550

Зеленчуци по императорски

патладжани - 1 брой
лук - 1 глава кромид 1/2 глава червен кромид
чесън - 3 скилидки
джинджифил - 1 с.л. настърган корен
моркови - 1 брой
чушки - 2 червени
домати - 2 зрели и твърди
кашу - 1 - 2 шепи
нишесте - 1 с.л. царевично
соев сос - 4 с.л. светъл 4 с.л. тъмен
олио
чили - на вкус
Как да го приготвим

Нарежете лука на полумесеци и скълцайте чесъна. Всички останали зеленчуци нарежете на продълговати парчета. Доматите почистете от сърцевината със семето и използвайте само твърдата част.

Загрейте 100 мл олио в голям тиган и запържете за секунди настъргания джинджифил. Добавете чесъна и лука и бъркайте, докато леко се запържат. Прибавете морковите и бъркайте, докато леко омекнат.

Сипете чушките и доматите, кашуто и разбъркайте леко. Похлупете и задушавайте за 3 минути. Прибавете нишестето и соевия сос и чилито. По желание овкусете с черен пипер. Разбъркайте енергично и щом леко се сгъсти, отнемете от котлона. 

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft