Лесни рецепти Китайска кухня

вход през zajenata.bg
330521

Зеленчуци по китайски

зелен фасул - 200 гр
праз - 1 стък
моркови - 1 - 2 бр.
чушки - червени 1 бр.
чушки - зелени 1 бр.
гъби - печурки - малки 100 гр.
олио - 2 с. л.
соев сос - 1 - 2 с. л.
сос - лют 2 - 3 капки или \"табаско\"
сусамово семе - 1. с. л.
 

Как да ги приготвим

Нарязват се зеленчуците на тънки дълги ивички.

В дълбок тиган се слага малко олио, запържва се първо морковите за 1 мин , после праза, след това чушките прибавят се още соевия сос и още малко олио.

Накрая се добавят зеления фасул и гъбите. Поръсва се със сусама и се слага малко лют сос на вкус.
 

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft