20 Февруари 2012
330521
Зеленчуци по китайски
Свинско със сладко-кисел сос по китайски
Пиле със зеленчуци по китайски
Зеленчуци по императорски
Кюфтенца по китайски
Свинско по китайски
Пиле по сечуански
Шишчета със свинско и ананас
Ориз с шунка и чесън по китайски
Ориз с яйца по китайски
Зеленчуци по китайски
зелен фасул - 200 гр
праз - 1 стък
моркови - 1 - 2 бр.
чушки - червени 1 бр.
чушки - зелени 1 бр.
гъби - печурки - малки 100 гр.
олио - 2 с. л.
соев сос - 1 - 2 с. л.
сос - лют 2 - 3 капки или \"табаско\"
сусамово семе - 1. с. л.
Как да ги приготвим
Нарязват се зеленчуците на тънки дълги ивички.
В дълбок тиган се слага малко олио, запържва се първо морковите за 1 мин , после праза, след това чушките прибавят се още соевия сос и още малко олио.
Накрая се добавят зеления фасул и гъбите. Поръсва се със сусама и се слага малко лют сос на вкус.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари