Зелен фасул рецепти

вход през zajenata.bg
792649

Зелен фасул плакия

500 г зелен фасул (1 буркан консерва)
4-5 с.л. олио
1 с.л. червен пипер
1 бр. голям домат
сол
копър
черен пипер
1-2 с.л. брашно
магданоз
3 скилидки чесън
целина

Фасулът се изчиства, нарязва се на парчета по 2-3 см и се сварява в подсолена вода (ако се използва суров). В друг съд се запържва за кратко олиото с червения пипер и пресования чесън. Прибавят се фасула, настъргания домат, подправките и се долива с около 2 ч.ч. вода. Малко преди да се свали от огъня се прибавя размитото с малко вода брашно.

1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12
Ястия със зелен фасул
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft