9 Юни 2012
792649
Зелен фасул с телешко
Зелен фасул чорба
Зелен боб с лук
Зелен фасул гарнитура
Салата от зелен фасул
Зелен фасул с пилешко
Плакия от зелен фасул
Зелен фасул плакия
Зелен фасул с картофи
Яхния зелен фасул
Гювеч със зелен фасул
Зелен фасул яхния
Зелен фасул плакия
500 г зелен фасул (1 буркан консерва)
4-5 с.л. олио
1 с.л. червен пипер
1 бр. голям домат
сол
копър
черен пипер
1-2 с.л. брашно
магданоз
3 скилидки чесън
целина
Фасулът се изчиства, нарязва се на парчета по 2-3 см и се сварява в подсолена вода (ако се използва суров). В друг съд се запържва за кратко олиото с червения пипер и пресования чесън. Прибавят се фасула, настъргания домат, подправките и се долива с около 2 ч.ч. вода. Малко преди да се свали от огъня се прибавя размитото с малко вода брашно.
Ястия със зелен фасул
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари