Зелен фасул рецепти

вход през zajenata.bg
792623

Зелен фасул чорба

500 г зелен фасул
1 глава лук
2 домата
3 супени лъжици олио
3 зелени джанки
1 чаена лъжичка брашно
клонче чубрица
1/2 глава чесън
магданоз
1 чаена лъжичка сол.

Зеленият фасул се изчиства, като се изрязват връхчетата му, измива се и се нарязва на малки парчета. В 5 чаени чаши кипяща вода се слагат нарязаният лук, солта и олиото. След няколко минути се прибавя зеленият фасул и се оставя да ври, докато поомекне. Прибавят се нарязаните домати, джанките и чубрицата и се оставя да ври 25 мин. Брашното се размива в малко студена вода и се налива бавно, като се бърка. Прибавят се ситно нарязаният чесън и магданоз и се сваля от огъня. Поднася се студена. По желание може да се подправи със счукан чесън и с оцет.

1
2
3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Ястия със зелен фасул
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft