9 Юни 2012
792623
Зелен фасул с телешко
Зелен фасул чорба
Зелен боб с лук
Зелен фасул гарнитура
Салата от зелен фасул
Зелен фасул с пилешко
Плакия от зелен фасул
Зелен фасул плакия
Зелен фасул с картофи
Яхния зелен фасул
Гювеч със зелен фасул
Зелен фасул яхния
Зелен боб с лук
1 кг зелен фасул, 20 малки главички лук, 100 г краве масло, магданоз, копър, сол.
Сварете в подсолена вода фасула. Изчистените лукчета сложете в тенджера с една чаша вода и 2 лъжици масло и задушавайте под капак 10 мин. След това махнете капака и варете, докато стане само на масло. Прибавете отцедения зелен фасул, останалото масло и сол на вкус. Задушавайте на тих огън в похлупен съд 10-15 мин. Щом свалите от огъня, поръсете със ситно нарязан магданоз и копър. Поднесете с печено месо.
Ястия със зелен фасул
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари