9 Юни 2012
792635
Зелен фасул с телешко
Зелен фасул чорба
Зелен боб с лук
Зелен фасул гарнитура
Салата от зелен фасул
Зелен фасул с пилешко
Плакия от зелен фасул
Зелен фасул плакия
Зелен фасул с картофи
Яхния зелен фасул
Гювеч със зелен фасул
Зелен фасул яхния
Зелен фасул чорба
500 г зелен фасул
1 глава лук
2 домата
3 супени лъжици олио
3 зелени джанки
1 чаена лъжичка брашно
клонче чубрица
1/2 глава чесън
магданоз
1 чаена лъжичка сол.
Зеленият фасул се изчиства, като се изрязват връхчетата му, измива се и се нарязва на малки парчета. В 5 чаени чаши кипяща вода се слагат нарязаният лук, солта и олиото. След няколко минути се прибавя зеленият фасул и се оставя да ври, докато поомекне. Прибавят се нарязаните домати, джанките и чубрицата и се оставя да ври 25 мин. Брашното се размива в малко студена вода и се налива бавно, като се бърка. Прибавят се ситно нарязаният чесън и магданоз и се сваля от огъня. Поднася се студена. По желание може да се подправи със счукан чесън и с оцет.
Ястия със зелен фасул
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари