16 Април 2012
347308
Задушени зеленчуци ПОНЕДЕЛНИК
Пълнени запечени картофи ПОНЕДЕЛНИК
Адана кебап ВТОРНИК
Пилешки хапки в тиган със сметана ВТОРНИК
Кайма в тиган СРЯДА
Пилешки дробчета с яйца на тиган СРЯДА
Зеленчуци на тиган скара ЧЕТВЪРТЪК
Боб с луканка на тиган ЧЕТВЪРТЪК
Прясно зеле с колбас на фурна ПЕТЪК
Картофи с бекон и сметана ПЕТЪК
Кайма в тиган СРЯДА
300 г смесена кайма
2 глави лук
300 г картофи
4 бр. домати
2 с.л. олио
8 с.л. бяло вино
250 мл бульон
300 г целина
розмарин
сол
черен пипер
Запържваме каймата в горещото олио. Обелваме лукът, нарязваме го на ситно и го пържим с каймата, докато стане прозрачен. Почистваме и измиваме целината и картофите. Нарязваме на ситно целината, а картофите на колелца. Прибавяме зеленчуците към мазнината и леко ги запържваме. Прибавяме бульонът, виното и розмаринът и ги готвим около 20 минути. Почистените, обелените и нарязани домати добавяме към ястието. Подправяме със сол и черен пипер. Сервираме със задушен ориз или макарони с масло.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари