Как да съхраняваме рибата
Как да обработваме рибата
Как да съхраняваме и обработваме млякото и млечните продукти
Как да обработваме млякото и млечните продукти
Как да съхраняваме месото
Как да обработваме видовете месо
Как да обработваме млякото и млечните продукти
Обработка
· За варене на мляко е добре да се използва съд с двойно дъно.
· За да не загори млякото преди да го налеете изплакнете съда със студена вода.
· За да не се пресече млякото при варене, сложете в него щипка хлебна сода.
· Ако намажете ръба на съда, в който варите млякото с мазнина то няма да изкипи.
· За да се запази витамин С в млякото, то трябва да се вари на силен огън в захлупен съд.
· Ако прясното мляко е загоряло, трябва да се прелее в друг съд, да му се добави щипка сол и съдът да се потопи в студена вода.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари