Как да съхраняваме и обработваме храните

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Как да обработваме млякото и млечните продукти
9013

Как да обработваме млякото и млечните продукти

Обработка
· За варене на мляко е добре да се използва съд с двойно дъно.
· За да не загори млякото преди да го налеете изплакнете съда със студена вода.
· За да не се пресече млякото при варене, сложете в него щипка хлебна сода.
· Ако намажете ръба на съда, в който варите млякото с мазнина то няма да изкипи.
· За да се запази витамин С в млякото, то трябва да се вари на силен огън в захлупен съд.
· Ако прясното мляко е загоряло, трябва да се прелее в друг съд, да му се добави щипка сол и съдът да се потопи в студена вода.

1 2 3
4
5 6
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft