Как да съхраняваме и обработваме храните

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Как да обработваме рибата
8985

Как да обработваме рибата

Обработка
· Рибата няма да мирише на тиня, ако сипете малко оцет в устата й.
· По-лесно се чисти риба, ако я натриете със сол, така не се плъзга от ръцете.
· Ако печете рибата във фурната, покрита с алуминиево фолио, няма да мирише чак толкова.
· Дъската, ножът и ръцете ще измиете от миризмата на риба с вода и оцет.
· Вкусна пържена риба се получава, ако преди пържене я накиснете за 10 минути в прясно мляко, след това оваляте в брашно и пържите в сгорещена мазнина.
· Много приятна е пържената риба, оваляна в царевично брашно.
· За да стане по-ароматна рибата, която ще готвите, след като я изчистите измиете, намажете с лимонов сок и увийте с листа ит целина, копър или магданоз.

1
2
3 4 5 6
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft