Как да съхраняваме рибата
Как да обработваме рибата
Как да съхраняваме и обработваме млякото и млечните продукти
Как да обработваме млякото и млечните продукти
Как да съхраняваме месото
Как да обработваме видовете месо
Как да обработваме рибата
Обработка
· Рибата няма да мирише на тиня, ако сипете малко оцет в устата й.
· По-лесно се чисти риба, ако я натриете със сол, така не се плъзга от ръцете.
· Ако печете рибата във фурната, покрита с алуминиево фолио, няма да мирише чак толкова.
· Дъската, ножът и ръцете ще измиете от миризмата на риба с вода и оцет.
· Вкусна пържена риба се получава, ако преди пържене я накиснете за 10 минути в прясно мляко, след това оваляте в брашно и пържите в сгорещена мазнина.
· Много приятна е пържената риба, оваляна в царевично брашно.
· За да стане по-ароматна рибата, която ще готвите, след като я изчистите измиете, намажете с лимонов сок и увийте с листа ит целина, копър или магданоз.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари