28 Май 2012
3523186
Как да си направим кюфтета от тиквички
Как да си направим плакия от тиквички
Как да си направим суфле от тиквички
Как да си направим тиквички по градинарски
Как да си направим тиквички с ориз на фурна
Пълнени тиквички с яйца и сирене
Вкусни запечени тиквички с кашкавал
Как да си направим бюрек от тиквички
Вкусни подлучени тиквички на фурна
Пържени тиквички с копър
Как да си направим мусака от тиквички
Как да си направим бързи тиквички на фурна
Как да си направим тиквички с ориз на фурна
Тиквички с ориз
Необходими продукти
6-7 бр. (850 г) тиквички
1-2 връзки (200 г) кромид лук
1 ч.ч. (200 г) ориз
2-3 бр. (200 г) домати
1/2 ч.ч. (100 г) растително масло
копър
магданоз
черен пипер
сол
Приготвяне:
В мазнината се задушават ситно нарязаният лук и нарязаните на кубчета тиквички. Прибавят се обелените и ситно нарязани домати и също се задушават леко. Сместа се залива с топла вода и се посолява. След като заври, към нея се прибавя оризът. Ястието се вари 5-6 минути, след което се изсипва в тавичка заедно със ситно нарязаните магданоз и копър и счукан черен пипер и се запича във фурна.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари