28 Май 2012
3523122
Как да си направим кюфтета от тиквички
Как да си направим плакия от тиквички
Как да си направим суфле от тиквички
Как да си направим тиквички по градинарски
Как да си направим тиквички с ориз на фурна
Пълнени тиквички с яйца и сирене
Вкусни запечени тиквички с кашкавал
Как да си направим бюрек от тиквички
Вкусни подлучени тиквички на фурна
Пържени тиквички с копър
Как да си направим мусака от тиквички
Как да си направим бързи тиквички на фурна
Как да си направим бързи тиквички на фурна
Продукти:
3 средно големи тиквички
2 яйца
2 с. л. брашно - може и галета
150 гр. сирене
1/2 връзка пресен копър
сол на вкус
черен пипер по желание
1 шепа настърган кашкавал за поръсване
Приготвяне:
Тиквичките се обелват и сурови се рендосват на най-едрата част на рендето.
Яйцата се разбиват с брашното. Сиренето се натрошава на едри бучици. Всички продукти се смесват и се добавя ситно нарязания копър, солта и пипер по желание.
Така получената "каша" се изсипва в тавичка,намазана с мазнина и малко брашно.
Пече се на 180-200 гр. до порозовяване. Поръсва се с кашкавала и се връща за още 5-6мин.
Ястието е вкусно дори и студено.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари