28 Май 2012
3523122
Как да си направим кюфтета от тиквички
Как да си направим плакия от тиквички
Как да си направим суфле от тиквички
Как да си направим тиквички по градинарски
Как да си направим тиквички с ориз на фурна
Пълнени тиквички с яйца и сирене
Вкусни запечени тиквички с кашкавал
Как да си направим бюрек от тиквички
Вкусни подлучени тиквички на фурна
Пържени тиквички с копър
Как да си направим мусака от тиквички
Как да си направим бързи тиквички на фурна
Как да си направим тиквички по градинарски
Продукти
10-15 бр. дребни тиквички
10 бр. малки моркова
1 глава чесън
2 бр. домати
копър
олио
сол
Приготвяне:
Тиквичките без да се белят, по дължина се правят дълбоки прорези - средно по три успоредни през около сантиметър и половина. Посоляват се и се намазват с малко олио.
Сваряват се морковчетата и се нарязват на лентички. Чесъна се обелва и се нарязва. В прорезите се пълни с морковите и чесъна. Добавят се двата белени и нарязани домата към изрезките от тиквичките, остатъка от морковите и чесъна, малко копър и сол и се пълнят прорезите. Ако остане смес се реди около тиквичките в тавата. Пече се на умерена фурна.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари