28 Май 2012
3523122
Как да си направим кюфтета от тиквички
Как да си направим плакия от тиквички
Как да си направим суфле от тиквички
Как да си направим тиквички по градинарски
Как да си направим тиквички с ориз на фурна
Пълнени тиквички с яйца и сирене
Вкусни запечени тиквички с кашкавал
Как да си направим бюрек от тиквички
Вкусни подлучени тиквички на фурна
Пържени тиквички с копър
Как да си направим мусака от тиквички
Как да си направим бързи тиквички на фурна
Вкусни запечени тиквички с кашкавал
Продукти:
2 бр. тиквички или патладжани
1 бр. морков
1-2 скилидки чесън
майонеза
1 глава лук
копър
кашкавал (сирене или топено сирене)
олио
Приготвяне
Тиквичките се нарязват на кръгчета с дебелина 1.5 см, нареждат се в намазнена тавичка и леко се посоляват. Морковът се настъргва, смесва се с пасирания чесън и майонеза. Тази смес се разпределя върху тиквичките. Отгоре се нареждат полумесеци от лука. Всичко се поръсва обилно със ситно нарязан копър и рендосаният кашкавал (или друг вид сирене). Запича се във фурната за 15-20 минути. По същият начин се приготвят и патладжаните, но след като се нарежат на кръгчета се посоляват, престояват 20-30 минути и се измиват.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари