28 Май 2012
3523122
Как да си направим кюфтета от тиквички
Как да си направим плакия от тиквички
Как да си направим суфле от тиквички
Как да си направим тиквички по градинарски
Как да си направим тиквички с ориз на фурна
Пълнени тиквички с яйца и сирене
Вкусни запечени тиквички с кашкавал
Как да си направим бюрек от тиквички
Вкусни подлучени тиквички на фурна
Пържени тиквички с копър
Как да си направим мусака от тиквички
Как да си направим бързи тиквички на фурна
Как да си направим бюрек от тиквички
Продукти
2 бр. тиквички
100 г пушена шунка или филе
100 г кашкавал
2 бр. яйца
4-5 с.л. брашно
4-5 с.л. галета или универсална панировка
олио за пържене
За соса:
2 с.л. майонеза
2 с.л. кисело мляко
1/2 скилидка счукан чесън или чесън на прах
сол
щипка ситно нарязан копър
Приготвяне:
Тиквичките се нарязват на тънки правоъгълни филийки. Шунката и кашкавала също. От брашното и яйцата се прави гъста каша. Между всеки две филийки тиквички се слага по едно парче кашкавал и шунка. Овалват се последователно в брашнената каша и галетата и се пържат. Всичките продукти за соса се разбъркват до получаване на гладка смес. Тиквичките могат да се сервират залети със соса или той да се поднесе отделно.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари