Как да съхраняваме и обработваме храните

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Как да съхраняваме рибата
8991

Как да съхраняваме рибата

Рибата

Рибата и рибните продукти съдържат бетък, почти колкото месото при това по-лесно усвоим от организма. Те са богати на витамини А, В, Д и на микроелементи. Важно предимство на рибата, освен полезните хранителни вещества и разнообразието, което внася в менюто е, че приготвянето й не изисква дълга топлинна обработка, а това е голямо улеснение за домакинята.

Съхранение
· Рибата не е продукт, подходящ за съхранение във фризера, защото не можете да сте сигурни дали е абсолютно прясна. Друг въпрос е, ако около себе си имате рибари. Срокът за съхранение е 2 - 3 месеца.
· Когато купувате риба, за да сте сигурни, че е прясна, трябва очите й да са бистри и изпъкнали.
· Преди да приберете рибата в хладилника е добре да я изчистите и посолите.
· Риба можете да съхраните в хладилника 2 - 3 дни, в добре затворен съд.
 

1
2 3 4 5 6
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft