2 Ноември 2012
1506413
Рецепта за бързи катми
Катми със сода
Катми без яйца
Марудници по родопски
Катми със суха мая
Лесни катми
Катми по родопски
Катми на сач
Традиционна рецепта за катми
Катми със сода
2 бр. яйца
250 г кисело мляко
250 г вода
300-400 г брашно
1/4 ч.л. сода бикарбонат
1 ч.л. сол
1 ч.л. захар
масло за намазване
Содата се разтваря в киселото мляко. Яйцата се разбиват. Добавят се киселото мляко, водата, солта, захарта и постепенно се сипва от брашното, до получаване на тесто, с гъстота на боза. Катмите се изпичат на сач или тиган, като след това се намазват с масло. Поднасят се с мед, сирене или сладко.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари