2 Ноември 2012
1506836
Рецепта за бързи катми
Катми със сода
Катми без яйца
Марудници по родопски
Катми със суха мая
Лесни катми
Катми по родопски
Катми на сач
Традиционна рецепта за катми
Лесни катми
яйца - 3 броя
брашно - 1 ч.ч.
кисело мляко - 500 г, над 3%
сода - 2 ч.л., бикарбонат
лимони лимонов сок
олио - 2 с.л.
сол - на вкус
масло - разтопено краве
Угасете содата в киселото мляко. Разбийте яйцата и добавете киселото мляко. Разбъркайте и сипете 1 ч.л. лимонов сок, олиото, 2 щипки сол и пресятото брашно.
Разбърквайте с помощта на тел до получаване на еднородна смес. Нагорещете намазнен тиган с дебело дъно или сач и сипвайте голям черпак от сместа. Опечете пухкавите катми от двете страни и още топлички ги намажете с масло.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари