31 Май 2012
284555
Тиквички с млечен сос
Задушено пиле в тенджера под налягане
Шишчета с колбаси
Задушени зеленчуци
Сирене по шопски в тава
Пълнена пъстърва
Картофи плакия
Омлет с гъби
Печени чушки с яйца и сирене
Кашкавал пане
Кашкавал пане
400 г кашкавал, 3 яйца, 2 кафени чашки брашно, 3 кафени чашки растително масло, 1 чаена чаша вода, череп пипер и сол на вкус.
Кашкавалът се почиства от кората и се нарязва на парчета с дебелина 2 см. Приготвя се пастата за панирането им, като към разбитите яйца се прибавят при непрекъснато разбиване 1/2 от брашното, размито на гладка каша с 1/2 от водата, черен пипер и малко сол. Кашкавалените парчета се потапят последователно в останалата, 1/2 от водата и брашното, а след това в пастата и се изпържват до златисто оцветяване в сгорещената мазнина.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари