30 Май 2012
2553858
Тесто за кифлички
Кифлички с мармалад, или сирене
Кифлички с локум
Кифлички с кашкавал
Кифлички с кисело мляко и яйца
Кифлички с масло
Кифлички с мармалад
Кифлички със сирене
Кифлички с плънка по избор
Кифлички със захаросани плодове
Кифлички с мармалад
5 ч.ч. брашно
1 бакпулвер
6 с.л. мас
7-8 с.л. олио
1 ч.ч. кисело мляко
мармалад или локум
От пресятото с бакпулвера брашно, разтопената мас, смесена с олиото и киселото мляко се замесва тесто, което се разточва на тънък кръгъл лист. Листът се нарязва на 12 или 16 сектора (като пица). В широката част на всеки сектор се поставя съответния пълнеж
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари